CANAPELE

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Canapea extensibila LION
  Acesta canapea extensibila LION este ideala pentru sufragerie este tapitata cu un material din stofa rezistent, are un spatiu necesar pentru depozitarea diverselor articole textile si poate fi extinsa. Dimensiuni : Lungime 216cm / Latime 144cm / Inaltime 82cm Material ..
  1090 lei1650 lei
 • Coltar extensibil PRESTON
  Un corp de mobilier de dimensiuni standard care poate fi integrat cu succes in diferite locatii. Chiar si acolo unde spatiul interior nu este atat de generos. Dimensiuni : Lungime 188cm / Latime 150cm / Inaltime 80cm Material : pal melaminat si stofa Cu..
  1095 lei1690 lei
 • Coltar extensibil BETIS
  Acest coltar extensibil BETIS este ideal pentru sufragerie este tapitat cu cu un material din stofa rezistent, are un spatiu necesar pentru depozitarea diverselor articole textile si poate fi extins. Dimensiuni : Lungime 231cm / Latime 144cm / Inaltime 82cm Material : ..
  1700 lei2080 lei
 • Coltar extensibil BETIS II
  Acest coltar extensibil BETIS este ideal pentru sufragerie este tapitat cu cu un material din stofa rezistent, are un spatiu necesar pentru depozitarea diverselor articole textile si poate fi extins. Dimensiuni : Lungime 231cm / Latime 144cm / Inaltime 82cm Material : ..
  1700 lei2080 lei
 • Coltar extensibil MONACO
  Acest coltar face diferenta fata de celelalte corpuri de mobilier din aceasta categorie prin faptul ca este extensibil si beneficiaza de o lada pentru depozitarea diferitelor articole textile, atat de necesara in cele mai diverse situatii. Dimensiuni : Lungime 233cm * Latime 155cm..
  1850 lei2300 lei
 • Coltar extensibil GERA
  Realizat in dimensiuni standard, pentru un astfel de corp de mobilier, este ideal pentru orice sufragerie sau living. Mai ales atunci cand acesta este realizat din materiale de calitate superioara, atat la interior cat si la exterior. Un astfel de model de coltar este realizat pe baza unui cadru din..
  2190 lei2600 lei
 • Coltar extensibil XL TORONTO
  Acest coltar extensibil XL TORONTO iese in evidenta prin spatarele laterale care au o forma interesanta, pernele decorative, dar si prin gradul ridicat de utilitate de care dispune acest model de coltar pentru sufragerie sau living. Dimensiuni : Lungime 283cm / Latime 174cm / Inal..
  2590 lei3200 lei
 • Coltar extensibil PORTO
  Acest coltar extensibil PORTO este complet tapitat are forme rotunjite, este extensibil, iar pe deasupra mai dispune si de un generos loc pentru depozitarea diferitelor articole textile. Dimensiuni : Lungime 294cm / Latime 222cm / Inaltime 90cm Material : pal melam..
  2800 lei3490 lei
 • Coltar extensibil GENEVA
  Acest coltar extensibil GENEVA este bine compartimentat la exterior cu zone moi si relaxante, cu perne decorative cat si cu amunite nise create inteligent chiar in spatarele acesui corp de mobilier comod si relaxant. Dimensiuni : Lungime 300cm / Latime 200cm / Inaltime 750cm ..
  2950 lei3600 lei
 • Coltar extensibil TORINO
  Acest coltar extensibil TORINO este un corp de mobilier care se bucura de un grad ridicat de relaxare datorita sezutului moale cat si al posibilitatii de extindere pe timp de noapte. Dimensiuni : Lungime 290cm / Latime 188cm / Inaltime 80cm Material : Stofa + piele..
  2950 lei3499 lei
 • Canapea MARABEA
  Canapea cu perne pentru sezut mai mari pentru a se potrivi nevoilor si dorintelor dumneavoastra. Perne de sezut au umplutura din spuma poliuretanica de inalta calitate si densitate 30 kg/m3. La adaugare de doi tabureti sau un taburet dublu spre coltarul se formeaza suprafata de dormit 210 x 170 cm. ..
  3410 lei
 • Canapea VIP
  O canapea ergonomica si confortabila. Pentru un confort desavarsit ca optiune suplimentara pot fi comandate si tetiere. Perne pentru sezut au umplutura din spuma poliuretanica de inalta calitate si densitate 30 kg/m3. Pernele pentru spatar au umplutura din fibre antibacteriale siliconate pentru un c..
  3810 lei
 • Canapea LAGUNA
  O canapea cu viziune clasica. Pernele pentru sezut au umplutura din spuma poliuretanica. Pernele pentru spatar au umplutura din fibre antibacteriale siliconate pentru un confort extraordinar. La canapelele cu doua si trei locuri poate fi adaugat ca optiune suplimentara mecanism extensibil pentru dor..
  3850 lei
 • Coltar OM
  Perne de sezut au umplutura din spuma poliuretanica de inalta calitate si densitate 30 kg/m3. Perne de spatar au umplutura din spuma poliuretanica pentru un confort extraordinar. Canapelele cu doua si trei locuri pot fi comandate cu mecanisme extensibile pentru dormit Masuta cu roti la care este inc..
  4260 lei
 • Canapea GALERA
  Canapeaua cu 3 locuri poate fi comandata (ca optiune suplimentara) cu mecanism extensibil pentru dormit - Sedaflex, mecanism belgian, executat din tuburi metalice cu diamentru 3 cm si lamele din lemn. Grosimea saltelei este 9 cm. Exista posibilitatea sa comandati canapeaua si cu un mecanism extensib..
  4590 lei
 • Coltar FLEX
  Coltarul se transforma intr-un pat de 2 locuri, cu suprafata de dormit 175 x 190cm, cu inaltimea saltelei 14 cm. Coltarul poate fi folosit si ca doua paturi de o persoana separate. Pernele de spatar sunt cu mecanisme, cu posibilitate de a fi pozitionate sub un colt personal regulat. Perne lombare pe..
  4660 lei
 • Canapea DUET
  Perne pentru sezut si spatar sunt cu doua fete pentru o folosire mai lunga. Posibilitatea de a schimba culorile doar cu o singura rotatie a pernelor. Pernele pentru sezut au umplutura din spuma calitativa poliuretanica de 16 cm cu densitate de 30кg/m3, care ofera garantie de folosire mai lunga. Pern..
  5040 lei
 • Canapea OPEN
  Canapeaua se transforma in pat confortabil matrimonial cu o suprafata de dormit de 154 x 200cm, iar latimea saltelei este de 16 cm, foarte confortabil pentru folosire zilnica. Patul contine somiera matalica rabatabila si lamele din lemn. Perne de sezut (saltelele) au umplutura din spuma poliuretanic..
  5060 lei
 • Canapea PRIMA
  Perne pentru sezut si spatar sunt cu doua fete pentru o folosire mai lunga. Posibilitatea de a schimba culorile doar cu o singura rotatie a pernelor. Pernele pentru sezut au umplutura din spuma calitativa poliuretanica de 16 cm cu densitate de 30кg/m3, care ofera garantie de folosire mai lunga. Pern..
  5350 lei
 • Canapea TWIST
  Coltarul se transforma intr-un pat de 2 locuri, cu suprafata de dormit 164 x 190cm, cu grosimea saltelei 18 cm. Coltarul poate fi folosit si ca doua paturi de cate o persoana separate. Posibilitate de alegere intre doua modele de saltele cu diferita densitate de la Don Almohadon, Spania. Еste folosi..
  5560 lei