Cum Cumpar?

Produsele mobilainstoc.ro pot fi cumparate prin una din urmatoarele modalitati:

Comanda prin telefon

Puteti comanda sau solicita informatii in orice moment, folosind numerele de telefon 0784.402.400. Dupa lansarea unei comenzi, veti primi un email de confirmare.

Comanda prin e-mail

Puteti comanda sau solicita informatii la adresa comenzi@mobilainstoc.ro. Email-ul poate fi trimis direct de pe site-ul mobilainstoc.ro prin complatarea formularului din pagina de contact. In email trebuie sa specificati:

- datele dumneavoastra de contact (nume, e-mail, telefon)
- denumirea produsului
- codul produsului
- informatii referitoare la culori, materiale, dimensiuni precum si alte specificatii

Dupa trimiterea mesajului, veti fi contactati in cel mai scurt timp de catre un reprezentant mobilainstoc.ro. In cazul lansarii unei comenzi prin e-mail, veti primi un email de confirmare ce va include toate detaliile despre comanda precum si datele dumneavoastra de contact.

Folosind cosul de cumparaturi

Comandarea produselor se poate face prin formuarul de comanda. Pentru a ajunge la acesta este necesar sa utilizati butonul ADAUGA IN COS din pagina de prezentare a produselor. Odata ce ati adaugat produse in cos veti fi redirectionati catre cosul de cumparaturi de unde puteti merge catre finalizarea comenzii sau sa continuati cumparaturile.

Dupa ce ati terminat de adaugat produse apasati butonul Comanda din cosul de cumparaturi si veti fi redirectionati catre formularul de comanda. Dupa completarea datelor din formularul de comanda si acceptarea Termenilor si Conditiilor apasati pe butonul Continuare. Veti fi directionati catre pagina de confirmare unde veti vedea produsele din nou si  veti trimite comanda prin apasarea butonului de Finalizare comanda.

Dupa trimiterea comenzii, veti primi un email de confirmare ce va contine toate datele introduse in formular precum si produsele comandate. Deasemenea veti fi contactati de un reprezentant mobilainstoc.ro pentru confirmare si informatii suplimentare.