Livrare si transport

Livrarea produselor se face atat in Bucuresti cat si in toata tara.

Dupa trimiterea comenzii, un reprezentant mobilainstoc.ro va va contacta telefonic pentru a stabili toate detaliile de livrare. Livrarea produselor se face prin firme de curierat rapid, iar produsele vor fi livrare la adresa specificata de catre dumneavoastra. Un reprezentant al firmei de curierat, va va contacta telefonic inainte de livrarea produsului la adresa. Astfel este foarte important sa ne comunicati numarul dumneavoastra de telefon.

Costuri de livrare

- Transport GRATUIT

Conditii de livrare

Transportul este asigurat doar pana in fata adresei. Transportul produselor de la masina pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia reprezentantului firmei de curier.

In cazul in care datele de comanda au fost transmise eronat (adresa incorecta, numar de telefon gresit etc), responsabilitatea asupra neplacerilor cauzate de intarzieri apartine clientului.

Mobilierul se livreaza in colet, sub forma de kit asamblat in cutii de carton. Coletele includ feroneria si instructiuni de montaj. Pretul prezentat in pagina de produs nu include si montajul.

Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile datorate cauzelor de forta majora. In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport.

Plata comenzii se face ramburs, la ridicarea coletului.