MOBILA BIROU

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
  • Birou NICOSIA
    Biroul pentru calculator NICOSIA este un model clasic de dimensiuni standard care ofera comoditate si fiabilitate. Acesta este dotat cu spatiu pentru unitatea centrala a calculatorului, un suport culisabil pentru tastatura, un raft interior in partea inferioara a biroului si o dimensiune potrivita p..
    230 lei300 lei
  • Birou PALERMO
    Biroul pentru calculator PALERMO este un model clasic de birou. Acesta include un raft interior in partea superioara, un dulapior si un sertar. Dimensiunea biroului ofera cele mai bune conditii de comoditate si confort pentru indeplinirea sarcinilor. Dimensiuni : Lungime 100c..
    259 lei315 lei

Mobila birou pentru uz personal sau business

Organizarea spatiului de lucru trebuie sa fie realizata astfel incat sa imbine confortul cu aspectul placut fara a neglija functionalitatea. Astfel este important ca un articol din categoria mobila birou sa fie insotit si de achizitionarea unui scaun de birou, preferabil ergonomic pentru a facilita mobilitatea.

Fie ca este vorba de incaperi pentru o singura persoana sau spatii de lucru comune, aveti posibiliatea de a intra in posesia produselor exact atunci cand va trebuie. In cazul spatiilor comune, birourile trebuie organizate intr-un mod optim pentru a nu perturba concentrarea, sa fie usor aerisibile si sa permita colaborarea dintre colegi.

Tendinte de mobilier birou

Alegerea modelului de mobilier potrivit aduce numeroase beneficii, fie ca este la locul de munca sau in propria locuinta. Astfel trebuie luate in considerare dimensiunile in care acesta trebuie sa se incadreze precum si spatiul care ramane. Acesta din urma joaca un rol important in sanatatea dumneavoastra pentru ca, cu cat spatiul este mai mare, creste libertatea de miscare si astfel, creste si productivitatea.

Mobila birou se incadreaza in categoriile de mobila cele mai raspandite deoarece sunt printre cele mai necesare. Aceasta face parte din decorul salilor de conferinta, camerelor de relaxare, spatii de birouri, cafenele etc. 

Pe site-ul nostru veti gasi mobila disponibila in stoc. Aceasta poate fi achizitionata si livrata oriunde in tara in cel mai scurt timp. Nu ezitati sa alegeti din numeroasele modele de mobila birou expuse pe site-ul nostru. Modelele de pe site-ul nostru sunt fabricate din pal melaminat, un material de calitate rezistent. 

Mobila birou la preturi imbatabile

Pentru a gasi cele mai bune oferte, cand vine vorba de mobila birou, mobilainstoc va intampina cu o echipa de specialisti care va stau la dispozitie cu solutii avantajoase care sa indeplineasca caracteristicile si necesitatiile dumneavoastra. Astfel prin doar un singur apel telefonic se pot stabili detaliile unei comenzi si puteti afla detalii importante cu privire la piesele de mobilier care va intereseaza. Deasemenea mentionam ca plasarea unei comenzi se poate face si prin email la adresa office@mobilainstoc.ro sau utilizant formularul de comanda de pe site.