MOBILA DORMITOR

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Dormitor ROMA
  Dormitorul ROMA include patul matrimonial din pal melaminat cu doua noptiere elegante, precum si un sifonier bine compartimentat. Patul este confortabil iar sifonierul este de tip standard. Acest model de dormitor este ideal pentru orice tip de incapere. Set Dormitor : pat + sifo..
  999 lei1250 lei
 • Dormitor ROMA II
  Dormitorul ROMA include patul matrimonial din pal melaminat cu doua noptiere elegante, precum si un sifonier bine compartimentat. Patul este confortabil iar sifonierul este de tip standard. Acest model de dormitor este ideal pentru orice tip de incapere. Set Dormitor : pat + sifo..
  999 lei1250 lei
 • Dormitor DALLAS
  Dormitorul DALLAS include un pat matrimonial confortabil, doua noptiere si un sifonier cu trei usi si trei sertare. Mobilierul este in doua culori. Sifonierul si noptierele functioneaza pe baza prindere si culisare. Set Dormitor : pat + sifonier + 2 buc noptiere ..
  1190 lei
 • Dormitor PRAGA
  Modelul de dormitor PRAGA este un design clasic ce include un pat, noptiere, dulap si comoda. Setul este fabricat din culori calde si pale ce lasa senzatia de liniste si relaxare. Set Dormitor : pat + sifonier + 2 buc noptiere + comoda Dimensiuni Dulap : Lungime 18..
  1250 lei1700 lei
 • Dormitor PRAGA II
  Modelul de dormitor PRAGA este un design clasic ce include un pat, noptiere, dulap si comoda. Setul este fabricat din culori calde si pale ce lasa senzatia de liniste si relaxare.  Set Dormitor : pat + sifonier + 2 buc noptiere + comoda Dimensiuni Dulap : Lung..
  1275 lei1790 lei
 • Dormitor PARIS
  Acest tip de dormitor include un pat, noptiere, sifonier, si comoda. Dormitorul PARIS este recomadat pentru camere spatioase, acest lucru fiind necesar mai ales datorita dimensiunilor mari ale patului. Sifonierul, comoda si noptierele sunt dotate cu usi si sertare ce ofera spatiu suficient pentru co..
  1690 lei2200 lei
 • Dormitor VERONA II
  Dormitorul Verona II este un model de dormitor potrivit pentru orice casa cu tendinte. Ideal pentru camere spatioase in special datorita dimensiunilor mari ale patului, si dotat cu sifonier, noptiere si comoda voluminoase, dormitorul ofera toate facilitatile in materie de confort si relaxare. ..
  1750 lei
 • Dormitor BARI
  Setul de Dormitor BARI include componentele strict necesare pentru amenajarea unei camere de odihna. Acesta include un pat matrimonial, un sifonier, doua noptiere si o comoda. Modelul de design modern este fabricat din pal melaminat de calitate si alte tipuri de materiale, recomandat pentru spatii g..
  1970 lei2730 lei
 • Dormitor TORONTO
  Modelul de dormitor TORONTO este realizat dintr-un contrast puternic cu nuanta de mahon, in care albul pur este culoare predominanta. Alcatuit din pat, sifonier, doua noptiere, comoda si oglinda, acest model de dimensiuni standard este unul deosebit, ofera eleganta si confort si este ideal pentu ori..
  2000 lei2630 lei
 • Dormitor VIENA
  Necesar pentru camere spatioase, dormitorul VIENA este realizat in doua culori si alcatuit din pat matrimonial rezistent si relaxant, doua noptiere, un birou cu oglinda si un sifonier de mari dimensiuni, generoase ca spatiu de depozitare. La acest tip de dormitor se recomanda un parchet cu o nuanta ..
  2050 lei
 • Dormitor ALMERIA
  Dormitorul ALMERIA este un set ideal compus din cele mai elementare piese de mobilier. Modelul include patul matrimonial, sifonierul, si cele doua noptiere. Recomandat pentru spatii de mari dimensiuni acesta ofera confort si eleganta.  Set Dormitor : pat + sifonier cu loc pen..
  2350 lei2900 lei
 • Dormitor TOLEDO
  Dormitorul TOLEDO este extrem de compact, potrivit pentru spatii mici (in cazul in care conteaza fiecare centimetru).  Dormitorul este complet tapitat cu spuma poliuretanica moale, de 2 cm grosime. Cusaturile decorative si manopera perfecta sunt incadrate in pat in asa fel, incat sa evidentiez..
  3760 lei
 • Dormitor BELLA
  Pat tapitat cu dimensiuni compacte. Pentru un maxim de confort tablia patului este reglabila. Detalii moi, tapitate, care evit coliziunea cu marginile dure si ascutite. Ca optiune oferim o cutie sau doua pe rotite pentru depozitarea hainelor care intra lejer sub pat. Cutiile sunt acoperite de o husa..
  3800 lei
 • Dormitor FLORA
  Elemente iluminare LED implementate in tablie patului. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Noptiere cu un sertar cu perete laterale metalice/metaboxe. Dulap cu usi glisante, care nu nece..
  4360 lei
 • Dormitor PAMPLONA
  Pat tapitat cu tablie inalta si moale pentru un maxim de confort. Detalii moi, tapitate, care evit coliziunea cu marginile dure si ascutite. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Spatiu de..
  4400 lei
 • Dormitor FLAMINGO
  Pat tapitat cu dimensiuni compacte. Detalii moi, tapitate, care evit coliziunea cu marginile dure si ascutite. Tapiteria patului (husa) se poate da jos, pentru a fi spalata (curatatorie chimica). Ca optiune oferim o cutie sau doua pe rotite pentru depozitarea hainelor care intra lejer sub pat. Cutii..
  4470 lei
 • Dormitor ANTIQUE
  Pat cu tablie tapitata pentru un confort maxim. Lateralele la pat sunt cu grosime de 36 mm din pal. Inaltimea intre podea si pat permite accesul usor in jurul patului. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea p..
  4499 lei
 • Dormitor VIOLA
  Pat tapitat cu un design elegant. Patul este pe picioare cu posibilitate de intretinerea usoara a spatiului sub el. Constructie din metal care tine patul, garanteaza stabilitate si putere. Noptiere confortabile fara sertare pe ambele laturi ale patului. Dulap cu usi tapitate si glisante, care nu nec..
  4600 lei
 • Dormitor LEVITA
  Pat tapitat cu design elegant. Patul este pe picioare cu posibilitate de intretinerea usoara a spatiului sub el. Patul poate fi produs in diverse combinatii de pal si piele ecologica. Constructie din metal care tine patul, garanteaza stabilitate si putere. Noptiere cu 1 sertar pe ambele laturi al pa..
  4650 lei
 • Dormitor CUBINA
  Pat cu elemente tapitate. Inaltimea intre podea si pat permite accesul usor in jurul patului. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Noptiere cu un sertar cu perete laterale metalice/metabo..
  5000 lei
 • Dormitor WAVE
  Pat tapitat cu un design distinctiv. Detalii moi, tapitate, care evit coliziunea cu marginile dure si ascutite. Tablia patului este inlocuita cu perne eliptice din spuma poliuretanica. Constructie din metal care tine patul, garanteaza stabilitate si putere. Noptiere confortabile fara sertare pe ambe..
  5000 lei
 • Dormitor CREDO
  Pat tapitat cu forme ovale. Detalii moi, tapitate, care evit coliziunea cu marginile dure si ascutite. Inaltimea intre podea si pat permite accesul usor in jurul patului. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub salte..
  5140 lei
 • Dormitor STOCKHOLM
  Inaltimea patului - 57 cm. Inaltimea tabliei - 107 cm. Saltea cu 16 cm spuma poliuretanica cu densitate mare – 30 kg/m2. Saltea cu husa cu fermoar si vata siliconata. Salteaua este cu material 3D respirabil pe ambele parti. Topper 6 cm cu spuma memory. Rama metalica cu lamele. Coltar suspendare corp..
  5200 lei
 • Dormitor PLASTIC
  Pat tapitat cu un design futurist. Patul este pe picioare cu posibilitate de intretinerea usoara a spatiului sub el. Lada de depozitare in partea din spate a patului. Constructie din metal care tine patul, garanteaza stabilitate si putere. Noptiere confortabile fara sertare pe ambele laturi ale patu..
  5400 lei
 • Dormitor HELENA
  Pat tapitat cu dimensiuni compacte. Detalii moi, tapitate, care evit coliziunea cu marginile dure si ascutite. Patul este pe picioare cu posibilitate de intretinerea usoara a spatiului sub el. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Constructie din..
  5500 lei
 • Dormitor BOHEMIA
  Inaltimea intre podea si pat permite accesul usor in jurul patului. Posibilitate pentru iluminare LED la tablie patului. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Noptiere cu un sertar cu pere..
  5590 lei
 • Dormitor BIANCA
  Model cu forme curbate si ovale. Este evitata posibilitatea de lovitura in marginile ascutite. Inaltimea intre podea si pat permite accesul usor in jurul patului. Tablie tapitata pentru un confort maxim. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Mecanism de ridicare al saltelei pentr..
  5600 lei
 • Dormitor PHEROMONE
  Pat tapitat cu un design memorabil. Detalii moi, tapitate, care evit coliziunea cu marginile dure si ascutite. Tablia patului este inlocuita cu doua perne detasabile din spuma poliuretanica, care pot fi pozitionate conform cerintele personale. Lada de depozitare in partea din spate a patului. Constr..
  5690 lei
 • Dormitor ECSTASY
  Pat cu elemente tapitate. Iluminare LED in carcasa patului. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Noptiere cu un sertar cu perete laterale metalice/metaboxe. Dulap cu usi glisante, care nu..
  6000 lei
 • Dormitor ATLAS
  Pat tapitat cu tablie inalta si moale pentru un maxim de confort. Detalii moi, tapitate, care evit coliziunea cu marginile dure si ascutite. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Spatiu de depozitare cu volum mare sub saltea. Constructie din meta..
  6450 lei
 • Dormitor ACCENT
  Pat tapitat cu tablie inalta si moale pentru un maxim de confort. Detalii moi, tapitate, care evit coliziunea cu marginile dure si ascutite. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Spatiu de..
  6600 lei
 • Dormitor NORDIC
  Pat cu dimensiuni compacte. Model cu forme curbate si ovale. Este evitata posibilitatea de lovitura in marginile ascutite. Inaltimea intre podea si pat permite accesul usor in jurul patului. Tablia patului este cu curba ergonomica pentru a oferi sprijin si confort optim spatelui. Somiera metalica, c..
  6820 lei
 • Dormitor SENSE
  Tablia patului este cu curba ergonomica pentru a oferi sprijin si confort optim spatelui. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Noptiera este cu un sertar si mecanism push to open. Puteti ..
  7200 lei
 • Dormitor GRACE
  Model cu forme elegante. Patul este pe picioare cu posibilitate de intretinerea usoara a spatiului sub el. Ca optiune oferim o cutie sau doua pe rotite pentru depozitarea hainelor care intra lejer sub pat. Cutiile sunt acoperite de o husa din piele ecologica cu fermoar care nu da posibilitate sa int..
  8180 lei
 • Dormitor AVANTURINE
  Model cu forme curbate si ovale. Este evitata posibilitatea de lovitura in marginile ascutite. Inaltimea intre podea si pat permite accesul usor in jurul patului. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru..
  8760 lei

Mobila dormitor moderna - satisfactie garantata

Alegerea mobilierului pentru dormitor poate fi o adevarata provocare pentru cei ce isi doresc mobila perfecta. Fiind vorba de camera special destinata pentru relaxare, aceasta trebuie sa ofere un confort desavarsit atat din punct de vedere functional cat si vizual. Aceasta camera poate fi folosita atat in scop personal, alaturi de partenerul de viata, sau de catre musafiri, in timpul vizitelor prelungite. Este recomandat ca atunci cand alegeti mobila dormitor, aceasta sa fie alesa in cadrul familiei. Din acest motiv, pe site-ul nostru puteti alege din numeroase modele de mobila ce includ un pat dublu si un dulap spatios alaturi de care mai pot fi incluse si alte corpuri aditionale.

Utilitate si confort cu diverse stiluri de mobila dormitor

Modelele de mobila dormitor expuse pe site-ul nostru sunt gata facute si se incadreaza in dimensiunile standard. Acestea sunt executate din materiale de calitate, in doua culori, prelucrate cu aparatura profesionala de catre persoane calificate si se adreseaza tuturor clientilor. Astfel mobila din aceasta categorie imbina intr-un mod armonios aspectele de natura practica cu cele estetice. Din punct de vedere pragmatic, mobila ofera confort si se incadreaza in spatiul disponibil alocat pentru aceasta. Decorul ce poate fi realizat cu aceasta poate fi romantic, modern sau oriental, in functie de preferinte. 

Mobila dormitor - mobilierul perfect pentru spatiile dumneavoastra

Mobila dormitor de pe site-ul nostru se adreseaza atat persoanelor care cauta mobila pentru interes personal dar si celor care vor sa achizitioneze mobila pentru spatii de inchiriat. Astfel este important de luat in calcul bugetul disponibil fara a neglija calitatea materialelor. Din acest motiv, mobilainstoc.ro va ofera servicii de consultanta profesionale pentru ca dumneavoastra sa achizitionati mobilierul perfect pentru locuinta dumneavoastra.

Fie ca sunteti in cautarea unui design clasic sau model, avem certitudinea ca veti gasi modelul de mobila dormitor care sa va satisfaca toate dorintele chiar aici, pe site-ul nostru. Pentru comenzi sau informatii suplimentare despre produse sunati la numarul de telefon afisat in parte de sus a site-ului, sau ne puteti contacta prin email la adresa office@mobilainstoc.ro.