MOBILA HOL

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Pantofar 2 usi LUCCA
  Modelul de pantofar LUCCA este practic si conceput cu doua sertare rabatabile. Avand un design simplu si dimensiuni reduse, acesta ofera posibilitati multiple de amplasare a piesei de mobilier. Dulapul de pantofi este compartimentat pe verticala, iar accesul este realizat frontal, prin rab..
  210 lei270 lei
 • Pantofar 3 usi ANDA
  Modelul de pantofar ANDA este practic si conceput cu trei sertare rabatabile. Avand un design simplu si dimensiuni reduse, acesta ofera posibilitati multiple de amplasare a piesei de mobilier. Dulapul de pantofi este compartimentat pe verticala, iar accesul este realizat frontal, prin rabatarea unei..
  250 lei330 lei
 • Mobila hol FLORIDA
  Modelul de mobilier pentru hol FLORIDA este alcatuit din trei componente individuale, un dulapior deasupra caruia sunt montate direct pe perete, o oglinda si cuierul pentru haine. Dulapiorul, dispune si de un suport aditional pentru pantofi. Setul este fabricat in doua culori si este ideal atat pent..
  299 lei380 lei
 • Mobila hol ANTALYA
  Mobila pentru hol ANTALYA este un model de mobila alcatuit din pantofar, oglinda si cuier pentru haine. Pantofarul este alcatuit din doua corpuri distincte, unul este format dintr-un compartiment cu o usa si doua sertare, iar celalalt dintr-un compartiment dublu cu doua usi. Oglinda si cuierul se mo..
  510 lei640 lei
 • Mobila hol BOLTON
  Mobila BOLTON este un model de mobila pentru hol clasic, dar cu un design modern si atractiv ideal pentru casa dumneavoastra. Alcatuit din pantofar deasupra caruia se afla un sifonier cu oglinda si cuierul pentru haine, acesta este un model in doua culori ce se incadreaza perfect in orice tip de ho..
  675 lei820 lei
 • Mobila hol SAN PEDRO
  Mobila pentru hol SAN PEDRO imbina stilul clasic cu cel contemporan. Aceasta are la baza un pantofar, deasupra caruia se afla un sifonier, un corp aditional si o oglinda. Modelul este ideal atat pentru orice tip de locuinta. Dimensiuni : Lungime 120cm / Latime 37cm / Inaltime 175c..
  690 lei850 lei
 • Mobila hol DERBY
  Acest model de mobila pentru hol este alcatuit dintr-un sifonier inalt cu oglinda, rafturi si sertare in partea stanga si un pantofar cu doua usi in partea dreapta. Deasupra pantofarului se afla cuierul pentru haine. Acest model este fabricat din doua culori calde, este util si placut la vedere. ..
  835 lei1099 lei

Mobila hol moderna la preturi avantajoase

Alegerea modelelor de mobila perfecte pentru locuinta este o provocare, in special pentru persoanele care cauta perfectiune in fiecare detaliu. Astfel, pe site-ul nostru gasiti piese de mobila ideale pentru a aduce o schimbare in locuinta dumneavoastra. Acestea sunt realizate in stil modern, din materiale de calitate, in special pal melaminat.

Mobila hol poate fi montata atat in spatii limitate cat si inguste dar si in camere spatioase. Potrivita in special pentru hoteluri, camere de camin sau chiar apartamente inchiriate, mobila poate fi achizitionata la preturi avantajoase. Avand un design discret, dar atragator, aceasta ofera posibilitatea de a pune in evidenta aspectele estetice si de functionalitate ale locuintei.

Un plus de estetica cu mobila hol de calitate

Achizitionarea articolelor de mobila este o decizie foarte importanta intrucat acestea vor servi in momentul sosirii sau plecarii de acasa, precum si in timpul vizitelor. Din acest motiv, este foarte important ca imbracamintea si incaltamintea sa fie accesibile foarte usor si rapid, pastrand totodata un ambient placut in incaperea in care acestea vor fi depozitate. In plus, holul va exprima intr-un mod definitoriu estetica pentru intreaga locuinta. Aceasta ofera, de regula, prima impresie si de aceea nu trebuie neglijata amenajarea lui.

Pentru a alege mobila hol potrivita pentru locuinta dumneavoastra este important sa consultati detaliile tehice ale fiecarui produs. Acestea sunt afisate in pagina de descriere a produselor si includ informatii despre dimensiuni, materialul de fabricatie precum si componentele ce sunt incluse sau pot fi adaugate la modelul respectiv de mobila.

Comandati rapid si eficient mobila hol pentru casa dumneavoastra

Deoarece produsele sunt realizate la dimensiuni predefinite, sunt disponibile in stoc si pot fi comandate si livrate intr-un timp foarte scurt. Produsele se livreaza in toata tara.  Pentru detalii despre produse, specialistii nostrii va stau la dispozitie asa ca nu ezitati sa ne contactati atat prin apel telefonic cat si prin email. Acestea sunt expuse in sectiunea de contact a site-ului.

Modelele de mobila hol pot fi comandate atat telefonic cat si prin completarea formularului de comanda ce poate fi accesat din sectiunea de detalii a produsului prin adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi. Apoi tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe butonul comanda si sa completati datele din formular. Apasati apoi pe butonul continuare si finalizare comanda pentru ca aceasta sa fie inregistrata. Odata ce comanda a fost trimisa veti primi un email de confirmare ce va include datele introduse in formular si veti fi contactati de catre reprezentantii mobilainstoc pentru detalii suplimentare despre comanda.