PATURI

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Pat FLAMINGO
  at tapitat cu dimensiuni compacte. apiteria patului (husa) se poate da jos, pentru a fi spalata (curatatorie chimica). Constructie din metal care tine patul, garanteaza stabilitate si putere. Tip produs : Pat dormitor Dimensiuni Pat : Latime 166cm / Lungime 215cm /..
  1280 lei
 • Pat HELENA
  Pat tapitat cu dimensiuni compacte. Patul este pe picioare cu posibilitate de intretinerea usoara a spatiului sub el. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Constructie din metal care tine patul, garanteaza stabilitate si putere. Ti..
  1940 lei
 • Dormitor FAERY
  Pat confortabil tapitat in intregime, atat pe rama principala cat si pe tablia patului. Include somiera rabatabila, aceasta va ofera posibilitatea de a depozita lucruri sub pat. Tip produs : Pat dormitor Dimensiuni Pat : Latime 190cm / Lungime 216cm / Inaltime..
  2100 lei
 • Pat ATLAS
  Pat tapitat cu tablie inalta si moale pentru un maxim de confort. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Spatiu de depozitare cu volum mare sub saltea. Constructie din metal care tine patul, garanteaza stabilitate si putere. Tip pro..
  2140 lei
 • Pat BIANCA
  Model cu forme curbate si ovale. Este evitata posibilitatea de lovitura in marginile ascutite. Tablie tapitata pentru un confort maxim. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. ..
  2190 lei
 • Pat TORO
  Pat tapitat cu un design asimetric. Tablia patului este inlocuita cu perne si un mecanism, permitindu-le pozitionare in diferite unghiuri de inclinare. Noptiere, care pot fi folosite ca si masuta pentru laptop sau pentru a servi micul dejun in pat. Iluminare LED incorporata. Tip produ..
  2400 lei
 • Pat GRACE
  Model cu forme elegante. atul este pe picioare cu posibilitate de intretinerea usoara a spatiului sub el. Picioarele si tablie patului sunt solide pentru stabilitate mai mare. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Tip produs : Pat dormitor Dimensiun..
  3630 lei
 • Pat SENSE
  Tablia patului este cu curba ergonomica pentru a oferi sprijin si confort optim spatelui. Somiera metalica, care asigura rezistenta si stabilitate. Mecanism de ridicare al saltelei pentru a exploata spatiul de sub saltea pentru depozitare. Tip produs : Pat dormitor Dim..
  3940 lei