Termeni si Conditii

Pentru folosirea site-ului www.mobilainstoc.ro in cele mai bune conditii, va rugam sa cititi cu atentie sectiunea de termeni si conditii.

Politica de preturi

 Preturile prezentate pe site includ TVA. Acestea nu includ si costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod express pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari mobilainstoc.ro in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Contract

Dupa plasarea comenzii in cosul de cumparaturi, sistemul mobilainstoc.ro va expedia automat o confirmare de primite a comenzii pe adresa de e-mail specificata. De asemenea, consultantul de vanzari mobilainstoc.ro va contacta clientul in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face atat in Bucuresti cat si in toata tara. In localitatile din provincie livrarea se face prin curierat rapid sau prin alte firme de taransport.

Plata

Produsele comandate pe site-ul mobilainstoc.ro sau telefonic se vor achita prin ramburs la curier. Se va plati in momentul livrarii comenzii.

Taxe suplimentare

Valoarea finala ce va fi platita de client reprezinta pretul produsului si eventualele cheltuieli de livrare. Mobilainstoc.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale utilizate pe site-ul nostru vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile introduse in formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, informatii suplimentare etc.

Garantia

Clientul are dreptul de a refuza produsele in urma livrarii, daca acestea sunt livrate cu defectiuni, deteriorari. Garantia mobilainstoc.ro are ca scop repararea fara nici un cost suplimentar a unui produs, in cazul defectiunii de fabricatie. Produsele de pe site au durata garantiei de 2 ani de zile.

Returnarea produselor

Conform legislatiei, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris mobilainstoc.ro ca renunta la cumparare, fara costuri suplimentare si fara invocarea unui motiv intr-un interval de 14 zile calendaristice de la livrarea produselor.
Returul se face de catre consumator la adresa specificata de mobilainstoc.ro. Costurile legate de returnarea produselor sunt cheltuielile ce vor fi suportate de consumator.
Clientul care a notificat mobilainstoc.ro privind intentia de returnare, are responsabilitatea de a se asigura ca produsele vor fi returnare fara intarziere in intervalul de 14 zile de la data la care acesta a comunicat mobilainstoc.ro decizia sa de retragere din contract.